Iratmegsemmisítés - dunarecycling.hu

Az iratmegsemmisítés külföldre történő utazás előtt is hatalmas segítség lehet?

, ,
Az iratmegsemmisítés – bár rendszeresen hanyagoljuk – még egy, külföldre történő utazás előtt is fontos, értékes tényezője lehet mindannyiunk életének.

A műanyag hulladék és az ingatlan felújítás

, ,
A műanyag hulladék – bár sokat beszélünk kiiktatásáról -, életünk szerves részét képezi, szinte mindenütt észrevehető, fellelhető minden ember számára.
Papírhulladék - dunarecycling.hu

A privát nyomda, az utazási iroda és a papírhulladék

A papírhulladék életünk meghatározó része. Vannak területek (irodák, nyomdák), ahol különösen igaz ez, még a digitális világ térhódítása ellenére is.
Műanyag hulladék felvásárlás kérdése - dunarecycling.hu

A műanyag hulladék felvásárlás kérdése

A környezet tisztaságának megóvása és a környezettudatos életmód érdekében a műanyag hulladék felvásárlás kérdése több évtizede behálózza életünket.
Papírhulladék felvásárlás tevékenysége - papirtaxi.hu

A papírhulladék felvásárlás tevékenysége

,
A papírhulladék felvásárlás tevékenysége az informatika és a virtuális világ térhódítása ellenére napjainkban is életünk szerves részét képezi.
Iratmegsemmisítés Fogalma - dunarecycling.hu

Az iratmegsemmisítés fogalma, a biztonság és a teljes nyugalom kapcsolata

Irataink féltett kincseink. Ez az a tény, ami által az iratmegsemmisítés fogalma napjainkban, a virtualitás térnyerése ellenére is felbecsülhetetlen.
Műanyag Hulladék - dunarecycling.hu

A PET palackok és a műanyag hulladék

,
A műanyag hulladék általi környezetszennyezés kérdésének megoldásában az elmúlt években történtek előre mutató jelek, de hiányosságok is akadnak bőven.

Az iratmegsemmisítés lehet az irodai munka lételeme is?

Több évtizedes munkám során sem én, sem a velem dolgozó és minden tekintetben együttműködő kollektíva nem tulajdonított jelentőséget az iratmegsemmisítésnek. Egyszerűen megoldottuk. Amire már nem volt szükség, miszlikekre téptük és a szemetesbe dobtuk.

Papírhulladék a digitalizáció fénykorában

,
Ha a magunk mögött hagyott közel két évet nézem, minőségi papír használatot illetően elkeserítő. A tendencia, a média szellemisége és az elvárás minden tekintetben a virtualizálódás, digitalizálódás, digitális és virtuális térhódítás.

Amíg élünk, bizonyos településeken életünk része lesz a műanyag hulladék?

,
Amivel az esztendő első napján szembesültem, kiábrándított. Meg kell, hogy mondjam, ez az a nap, amikor nem utazom, nem veszek részt semmilyen nyilvános programon. Az idei év nyitányaként, egy baráti meghívásnak eleget téve, megszegtem ezt.