Iskolai papírgyűjtés

iskolai papírgyűjtés - dunarecycling.hu

Az iskolai papírgyűjtés fontos feladat. Ha még nem találta meg a jó partnert, a Duna Recycling segít önnek.

Az iskolai papírgyűjtés játékos segítséget nyújt a környezettudatosság megalapozásában.

Ha visszaemlékszünk gyerekkorunkra, minden évben alig vártuk az iskolai papírgyűjtés kezdetét, hogy a mi osztályunk legyen az első, mint minden évben. Milyen lehetőségek álltak rendelkezésre? Szomszédok nem olvasott újságai, boltokban fellelhető papírok és papír hulladékok. Miután megszereztük, a fáradságos hurcolkodás után mindig várni a mérlegelést, hogy hol állunk az iskolai papírgyűjtés rangsorában és mennyit kell még szereznünk az első helyhez.

Iskolai papírgyűjtés során bejövő összegből vásárolhatott az intézmény új eszközöket, a diákok pedig szaporíthatták osztálypénzüket, amit a kirándulásokra, vagy nevezetességek látogatására is költhettek.

Miért is hatékony és hasznos az iskolai papírgyűjtés?

Iskolai papírgyűjtés a diákoknak, gyerekeknek? Első körben, amit érdemes megemlítenünk, az a csapat és versenyszellem erősítés és nem utolsó sorban a környezettudatos gondolkodás elősegítése. Valami jót tenni és erre tanítani talán ez egyik legszebb dolog, amit adhatunk, számunkra ezt jelenti a fogalom, amit az iskolai papírgyűjtés jelent.

A Duna Recycling az iskolai papírgyűjtés egyik szerves résztvevője.

Cégünk nem csak a szervezésben, de a lebonyolításban is nagy szerepet vállal, ezzel is segítve az iskolákat és óvodákat. Igény esetén rendelkezésre bocsájtjuk kihelyezhető eszközeinket, a 30 köbméterestől az 1 köbméteres konténerig kisebb mennyiség esetén. A kihelyezett eszközök és konténerek elszállítása és újra kihelyezése is díjmentes. Átvételi árainkat a távolság és a mennyiség befolyásolja. Minden esetben súlytól függő sávos ajánlatot küldünk.

A mérlegelés telephelyünkön történik kifejezetten erre a célra használt hitelesített hídmérleggel. Az általunk begyűjtött papírhulladékokat száz százalékban újrahasznosításra készítjük elő a környezet megóvása érdekében.

Az iskolai papírgyűjtés során keletkezett papírhulladékokat a törvényi rendelkezések alapján daráljuk és az ebből keletkezett aprítékot bálázzuk.

A bálákat papírfeldolgozó üzemekbe szállítjuk, ahol újrahasznosítják a papírhulladékot, hogy kevesebb fát kelljen kivágni és ezáltal egy élhetőbb jövőt tudjunk biztosítani gyermekeink számára.

Amennyiben egy stabil és megbízható céggel szeretne együtt dolgozni az iskolai papírok gyűjtése során, aki korrekt árakkal és hatékonyan, illetve szervesen is részt vesz ebben a kiemelt programban, kérje ajánlatunkat, hogy az önök iskolájának, óvodájának is segíthessünk.

Üdvözlettel a Duna Recycling Csapata