Papírhulladék átvétel

papírhulladék átvétel - dunarecycling.hu

Nagy mennyiségű papírhulladék átvétel és elszállítás esetén magas szintű és hatékony megoldást nyújt a Duna Recycling.

Papírhulladék átvétel telephelyünkön cégek és a lakosság részére, papírhulladék felvásárlás cégek, gyárak és nyomdák részére elszállítással.

Lakossági szinten a papírhulladék és műanyag hulladékok szelektív gyűjtése megoldott, hiszen napjainkban minden házban működik a rendszer, miszerint a papírhulladék gyűjtésére is külön tároló van, illetve a műanyag hulladékok esetén is külön tárolót kell használni. Ezáltal könnyítve a feldolgozást és újrahasznosítást. Amennyiben nagyobb mennyiség halmozódik fel háztartásában, telephelyünkre beszállíthatja vagy kérheti annak elszállítását is.

A papírhulladék átvétel, felvásárlás és elszállítás a legfontosabb a cégek, gyárak és nyomdák részére. Vegyünk alapul egy napot ebben az esetben céges szemmel. Nézzünk egy nyomdát például, ahol számtalan dolgot készíthetnek papírból. Újság, szórólap, nyomtatvány, katalógus és még sorolhatnánk a különböző kérések szerinti tételeket, de a lényeg a nagy mennyiségű papírhulladék, ami folyamatosan termelődik. A papírhulladék átvétel és elszállítás ebben az esetben napi szintű megoldandó feladat a nyomdák részére, itt jövünk a képbe mi. A Duna Recycling komplex megoldást kínál a probléma orvoslására.

Nem csak a papírhulladék átvétel és elszállítás az elsődleges, ez csak egy része a feladatkörnek. Fontos a keletkezett papírhulladék megfelelő gyűjtése és tárolása is, de hogyan is segítünk ennek megoldásában?

Kihelyezett eszközök a papírhulladék gyűjtés és tárolás céljából.

A papírhulladék tárolás és gyűjtés minden cég részére kihívás és megoldandó feladat a papírhulladék átvétel és elszállítás előtt. Ezt a kihelyezett eszközeinkkel oldjuk meg, hogy helytakarékosan könnyítsük a tárolást. Az eszközigényt a papírhulladék fajtája és mennyisége határozza meg.

  • Bálázó gépek
  • Öntömörítő konténerek / Préskonténerek
  • Fedeles multiliftes konténerek
  • Nyitott multiliftes konténerek
  • Fém vagy műanyag rácsboxok
  • 1.100 literes fém vagy műanyag edényzet
  • 120 literes és 240 literes műanyag edényzet
  • Big-bag zsákok

Ezeknek a gépeknek köszönhetően a papírhulladék átvétel és elszállítás a leghatékonyabb és leggyorsabb, amivel az ügyfelek minden napi életét segítjük. A papírhulladék átvétel és elszállítás után telephelyünkre kerül, majd az erre a célra használt hitelesített hídmérleg segítségével meghatározzuk a pontos súlyt, ez alapján történik a kifizetés.

Szükségem van a szolgáltatásra, hogyan működik?

A Duna Recycling közel 25 éve segíti partnereit a nagy mennyiségű papírhulladék átvétel, elszállítás és tárolás megoldásában. Az ajánlatkérés után felmérjük az igényeket és a helyszín adta lehetőségeket, amely után személyre szabott és hatékony megoldási tervet készítünk a ügyfeleink részére.

Az ajánlat mindig a legoptimálisabb megoldást tartalmazza, csak azokat az eszközöket javasoljuk, ami az ügyfél érdekeit szolgálja. Kiegészítve korrekt felvásárlási árral és pontos, precíz logisztikával.

Fontos megjegyeznünk, hogy csak papír és műanyag hulladék átvétellel és elszállítással foglalkozunk szelektív hulladékgyűjtő és előkezelő cégként.

Amennyiben olyan papírhulladéktól szeretne megszabadulni, ami bizalmas információkat tartalmaz, de nem meri kidobni, úgy erre a célra ajánljuk iratmegsemmisítési szolgáltatásunkat megfelelő diszkrécióval egybekötve. Ebben az esetben papír darálása után az aprítékot újrahasznosító gyárakba visszük, ahol az eljárás egyik része a festék kivonása, aminek köszönhetően a papíron lévő információ véglegesen eltűnik és illetéktelen kezekbe már nem kerül. Erre garanciát vállalunk.