Iratmegsemmisítés

iratmegsemmisítés - dunarecycling.hu

Amennyiben profi cégre van szüksége az iratmegsemmisítés megoldására, keressen minket bizalommal, hogy az ön adatai is biztonságban legyenek.

Az iratmegsemmisítés fontossága napjainkban – legyen szó magánszemélyről vagy cégről – adataink biztonsága érdekében elengedhetetlen.

Magánszemélyek esetén sok olyan dokumentum fordul meg a kezeink között, ahol privát információink megtalálhatóak. Legyen szó személyazonossági információkról, vagy bankszámla adatokról. Amennyiben már nincs rá szükségünk, általában egy mozdulattal a kukában landol. Itt jön képbe az iratmegsemmisítés, ugyanis a könnyen megszerzett adatokkal gyorsan vissza lehet élni. Ezért fontos minden esetben az alapos körültekintés és a megfelelő iratmegsemmisítés.

Cégek esetén sajnos még rosszabb a helyzet. Sok adat ugyan ebben az esetben online kezeléssel történik, de ennek ellenére egy papír alapú szerződésből számtalan információhoz hozzá lehet jutni. Gondoljunk csak bele! Fejlesztési tervek, vásárlások és a legfontosabb a bizalmasan kezelt ügyféladatok. Ezért is fontos az iratmegsemmisítés mindenki részére, ugyanis számtalan olyan személy van, aki erre szakosodva sok kellemetlenséget okozhat nekünk.

Az iratmegsemmisítés esetén a Duna Recycling teljes körű segítséget nyújt, maximális körültekintéssel és diszkrécióval végzi ezt a kényes feladatot ügyfelei részére.

Cégünk több mint 25 éve van jelen az iratmegsemmisítés és hulladék kezelés piacán. Anyacégünk Ludwig Melosch Recycling pedig már jóval több, mint 100 éves szakmai múlttal rendelkezik ezeken a területeken, ami mindig egy biztos pontot jelent megrendelőink számára. Az eljárástechnika, a biztonság és nem mellesleg a nyugalom az egyik fő szempont, amiért sokan minket választanak.

Nézzük a gyakorlatban, hogyan történik az iratmegsemmisítés:

  • Felmérjük az igényeket
  • Egyeztetjük az elszállítás menetét
  • Minden megsemmisítésről jegyzőkönyv készül

Minden esetben garanciát vállalunk a munkánkra, minden ide tartozó nemzetközi és magyar törvényi szabványnak megfelelően végezzük a szolgáltatást, a bálázás megkezdése előtt kifejezetten az iratmegsemmisítésre használt nagy teljesítményű daráló gépekkel történik a kivitelezés.

Mi történik a megsemmisített papírokkal a darálás és bálázás után?

A megsemmisített és bálázott papírhulladékokat papír újrahasznosító gyárakba visszük, ahol újra feldolgozzák. Az eljárás a következőképpen zajlik:

  • Használt papír vízzel és vegyszerekkel keverik
  • Ezután aprítják és melegítik a keveréket
  • Ebből kivonják a festéket
  • Ezután indul az újra feldolgozás

Ez gyakorlatilag a teljes körű iratmegsemmisítési folyamat, aminek köszönhetően ügyfeleink maximális nyugalomban lehetnek, adataik ennek köszönhetően nem kerülnek illetéktelen kezekbe.

Milyen szolgáltatások elérhetőek még a Duna Recyclingnél?

Cégünk az iratmegsemmisítés mellett papír és műanyag hulladékok kezelésével és feldolgozásával foglalkozik. Főként nyomdák, kórházak, üzletközpontok, de gyakorlatilag mindenki részére segítséget nyújtunk a napi szintű megoldást igénylő szelektív hulladékkezelésben.

Cégünk havonta közel 2.000 tonna műanyag és papír hulladék feldolgozását végzi. Célunk az, hogy minden olyan partner részére komplex megoldást nyújtsunk, ahol szükséges a háttérmunkánk. Kérje ajánlatunkat, hogy az ön részére is megoldott probléma legyen a hulladék elszállítás.