Karrier

Gépjárművezető:

Budapesti telephelyre keresünk B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező munkatársat gyűjtő fuvarra azonnali kezdéssel.

Amit kínálunk:
– fiatalos csapat
– versenyképes jövedelem
– bónusz
– cafetéria
– bérlet

A jelentkezéseket az allas@hulladekpapir.hu e-mail címre várjuk!

“Cégünk kezeli a hozzá közvetlenül beérkezett „berepülő” és célzott, meghirdetett pozíciókra érkező önéletrajzokban és a csatolt egyéb dokumentumokban szereplő személyes adatokat. Az adatkezelés célja az érintett végzettségének és érdeklődési körének leginkább megfelelő álláslehetőségekről való értesítése, az érintettel időpont egyeztetése és a kiválasztási eljárás lefolytatása.
A kezelt személyes adatok köre az önéletrajzokban és a csatolt egyéb dokumentumokban szereplő személyes adatok, kapcsolattartási adatok (e-mailcím, telefonszám).
Az adatkezelés jogalapja a cégünk jogos érdeke [GDPR 6. cikk (1) bek. f) pont], hogy megállapodás esetén létrejöhessen a munkajogviszony.
Az adatkezelés időtartama meghirdetett pozícióra történő jelentkezés kapcsán: sikeres pályázat esetén a munkajogviszony időtartama, sikertelen pályázat esetén a kiválasztást követő 3 hónap (próbaidő tartama), vagy az Ön törlés iránti kérelméig. Berepülő önéletrajz kapcsán az önéletrajz megküldését követő 3 hónap, vagy az Ön törlés iránti kérelméig.
Az álláspályázatokkal kapcsolatos adatkezelésről részletesen az ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ menüpontban és az ÉRDEKMÉRLEGELÉSI TESZT (ÁLLÁSPÁLYÁZATRA JELENTKEZŐK) dekumentumban tájékozódhat.”