A muanyaghulladek elszallitasa az ajandek nagykereskedelembol - dunarecycling.hu

A műanyaghulladék elszállítása az ajándék nagykereskedelemből

, , ,
Egy kis betekintést engedünk sikeres depónk működésébe. Beszéljünk műanyaghulladék elszállításáról. Mit hogyan gyűjtünk, és ki biztosítja az elszállítást?
Papírhulladék - dunarecycling.hu

Nyomda esetében is lehet kérdés a papírhulladék?

,
A papírhulladék egész életünk kísérő jelensége. És bár sokan nem gondoljuk (magam is csak tapasztalatból tudom), de a nyomdai munka szerves tartozéka.
Csomagolási hulladék- dunarecycling.hu

Csomagolási hulladék a renováló műhelyben

,
Imádom a művészetet és a kézműves termékeket. Önálló vállalkozásomat is emiatt nyitottam, és mondhatom, hogy sikerrel kezelem. Az egyetlen nehezítés, hogy nem számoltam a hulladékkezelés kérdésével, és a hirtelen beözönlő csomagolási hulladékkal.
Iratmegsemmisítés - dunarecycling.hu

Az iratmegsemmisítés külföldre történő utazás előtt is hatalmas segítség lehet?

, ,
Az iratmegsemmisítés – bár rendszeresen hanyagoljuk – még egy, külföldre történő utazás előtt is fontos, értékes tényezője lehet mindannyiunk életének.

A műanyag hulladék és az ingatlan felújítás

, ,
A műanyag hulladék – bár sokat beszélünk kiiktatásáról -, életünk szerves részét képezi, szinte mindenütt észrevehető, fellelhető minden ember számára.
Papírhulladék - dunarecycling.hu

A privát nyomda, az utazási iroda és a papírhulladék

A papírhulladék életünk meghatározó része. Vannak területek (irodák, nyomdák), ahol különösen igaz ez, még a digitális világ térhódítása ellenére is.
Műanyag hulladék felvásárlás kérdése - dunarecycling.hu

A műanyag hulladék felvásárlás kérdése

A környezet tisztaságának megóvása és a környezettudatos életmód érdekében a műanyag hulladék felvásárlás kérdése több évtizede behálózza életünket.
Papírhulladék felvásárlás tevékenysége - papirtaxi.hu

A papírhulladék felvásárlás tevékenysége

,
A papírhulladék felvásárlás tevékenysége az informatika és a virtuális világ térhódítása ellenére napjainkban is életünk szerves részét képezi.
Iratmegsemmisítés Fogalma - dunarecycling.hu

Az iratmegsemmisítés fogalma, a biztonság és a teljes nyugalom kapcsolata

Irataink féltett kincseink. Ez az a tény, ami által az iratmegsemmisítés fogalma napjainkban, a virtualitás térnyerése ellenére is felbecsülhetetlen.
Műanyag Hulladék - dunarecycling.hu

A PET palackok és a műanyag hulladék

,
A műanyag hulladék általi környezetszennyezés kérdésének megoldásában az elmúlt években történtek előre mutató jelek, de hiányosságok is akadnak bőven.