Műanyag hulladék felvásárlás kérdése - dunarecycling.hu

A műanyag hulladék felvásárlás kérdése a környezet tisztaságának megóvása és a környezettudatos életmód jegyében

A Duna Recycling az 1907-ben bejegyzett, széles körű nemzetközi háttérrel rendelkező, hamburgi székhelyű Ludwig Melosch Recycling magyarországi leányvállalataként 1996-ban kezdte meg működését. Minden tevékenységünk, így műanyag hulladék felvásárlás kérdése esetén is szakmai elhivatottság és profizmus jellemzi munkatársainkat. Ennek is köszönhető, hogy a bizalmi háló, azaz ügyfeleink bizalma évtizedek óta folyamatos és töretlen cégünkkel szemben.
Legyen szó cégről, vagy magánszemélyről, segítünk eligazodni műanyag hulladék felvásárlás kérdése tekintetében, ugyanúgy, ahogy ezt tesszük, ha papírhulladék felvásárlásról, újrahasznosításról, iratmegsemmisítésről van szó.
Nálunk ugyanis a hozzánk forduló, szolgáltatásainkra igényt tartó, nekünk bizalmat szavazó ügyfél és az általunk nyújtott szolgáltatás minősége minden esetben – így műanyag hulladék felvásárlás kérdése esetében is – kéz a kézben jár!
A műanyag hulladék felvásárlás kérdése egyidős a műanyag csomagolóanyagok megjelenésével, vagyis már az 1950-es években megkezdte térhódítását.
A műanyag nem lebomló, olcsó és hatékony csomagolóanyag, termék, napjainkban – legyen szó gyártóról, vagy értékesítési cégről – szinte minden üzleti piacon jelen van, ezért lett életbevágóan fontos a műanyag hulladék felvásárlás kérdése.
A műanyag hulladék átvétel lakossági ügyfelek részére kizárólag telephelyünkön lehetséges.
Élelmiszerrel, illetve építőanyaggal szennyezett műanyagok átvételének lehetősége sajnos általunk nem megoldott, nedvesség és idegen anyag esetén pedig a felvásárlási értékből levonást kell eszközölnünk.
Telephelyünkön minden magánszemélytől, a fent ismertetett feltételekkel átveszünk csomagolási hulladékokat, fóliákat, HDPE műanyagokat (flakonok, kannák, vödrök), PP műanyagokat (zöldséges rekesz, PP raklap), valamint PET palackok széles választékát.
A műanyag hulladék felvásárlás kérdése és folyamata napi szintű szükséglet, hiszen mint már fentebb utaltunk rá, napjainkban a műanyag a leggyakrabban használt csomagolóanyag.
A szelektív hulladékgyűjtés és hulladék felvásárlás kérdése cégünk egyik meghatározó alappillére, amivel környezetünket óvjuk.
Vagyis bármilyen műanyag, vagy papír hulladékról is van szó, telephelyünkön történő leadása kizárólag szelektív gyűjtést követően – melyben munkatársaink készséggel állnak minden már velünk szerződést kötött és leendő partnerünk rendelkezésére – lehetséges!
A műanyag hulladék felvásárlás kérdése cégek és gyárak esetében, kizárólag a felvásárlásra szánt műanyag hulladék általunk történő elszállíttatásával valósítható meg, melyhez minden eszközt és segítséget biztosítunk!
Számíthat ránk, mi is számítunk Önre, hogy közösen teremtsünk tisztább, műanyagmentes környezetet!