A műanyag hulladék felvásárlás profizmusa

A műanyag hulladék felvásárlás profizmusa - dunarecycling.hu

A műanyag hulladék szerves része életünknek, éppen ezért a műanyag hulladék felvásárlás napjainkban nagyon fontos, nélkülözhetetlen tevékenység.

Duna Recycling, avagy a műanyag hulladék felvásárlás profizmusa

A Duna Recycling a több mint 100 éves múltra visszatekintő hamburgi székhelyű Ludwig Melosch Recycling 1996-ban alapított magyarországi leányvállalata. Ahogy németországi anyavállalatunkra, ránk is minden tekintetben a precizitás, szakértelem, professzionalizmus jellemző. Ez a kijelentés helytálló mind papír, mind pedig műanyag hulladék felvásárlás, gyűjtés és újrahasznosítás esetén.

Műanyag hulladék felvásárlás tekintetében elsősorban PET palackok átvételében, begyűjtésében és újrahasznosításában vagyunk érdekeltek és érintettek.

Tevékenységi körünket túlnyomó részben Budapesten és vonzáskörzetében végezzük. Fő profilunk az ipari és kereskedelmi szegmensek hulladékmentesítése. Élelmiszerrel illetve építőipari anyaggal szennyezett és hasznosításra alkalmatlan hulladékokat műanyag hulladék felvásárlás esetén sem veszünk át, vagyis a hozzánk érkező műanyag hulladékot átvételt megelőzően minden esetben ellenőrizzük!

Nagy mennyiségű műanyag hulladék felhalmozása esetén az elszállítást is ránk bízhatja. Szállítási engedéllyel rendelkezünk, így ellenőrzést követően bérfuvarozás szolgáltatásunkkal abban is szívesen rendelkezésére állunk.

Kisebb cégek számára műanyag hulladék felvásárlás esetén nem zárkózunk el a személyes átvétel lehetősége elől sem. Ebben az esetben az idő megtakarítás és a beérkező hulladék hatékony ellenőrzése érdekében ajánljuk minden hozzánk érkező, meglévő vagy leendő ügyfelünknek a kollégáinkkal történő időpont egyeztetést, hiszen tudjuk, hogy az idő pénz.

Cégünk műanyag hulladék felvásárlás tekintetében az országban egyedülállóan teljes ipari háttérrel rendelkezik, mely minden tekintetben megfelel a hatékony újrahasznosítás követelményeinek. Tevékenységünket mintegy közel 11.000 m2-es saját telephelyen végezzük. Profi, folyamatos képzésben részesülő, ezáltal a nemzetközi trendet is folyamatosan szem előtt tartó csapatunk hitelesített hídmérleggel, ipari bálázóval, nívós gépjárműparkkal áll az Önök szolgálatában. Számunkra ugyanis a műanyag hulladék felvásárlás és újrahasznosítás nem csupán feladat, sokkal inkább hivatás. Munkavégzésünk alapja pedig a megbízhatóság, precízség, pontosság!

Szakmailag elhivatott, minden tekintetben első osztályú minőségben teljesítő és első osztályú körülmények között dolgozó csapatunkra műanyag hulladék felvásárlás esetén is számíthatnak nyomdák, irodák, irodaházak, gazdálkodó szervezetek, önkormányzatok, iskolák, óvodák, üzletközpontok, kórházak, magánszemélyek – és bárki -, akinek a témában kérdése van!

Legyen a partnerünk, engedje, hogy a témában szerzett ismeretünk, tudásunk, tapasztalatunk legjavával elősegítsük környezete tisztaságát!

Gyümölcsöző együttműködést kínálunk, és garantáljuk, hogy döntését soha nem fogja megbánni!