Csomagolási hulladék- dunarecycling.hu

Mi lesz a műhelyfelújításból származó csomagolási hulladék heggyel?

Imádom a művészetet és a kézműves termékeket. Önálló vállalkozásomat is emiatt nyitottam, és mondhatom, hogy sikerrel kezelem. Az egyetlen nehezítés, hogy nem számoltam a hulladékkezelés kérdésével, és a hirtelen beözönlő csomagolási hulladékkal. Bútorfestő és egyedi keramikus műhelyem így a nyitás elött megtelt a beérkező csomagolási hulladékokkal. Szerencsés embernek mondhatom magam, a műhely ugyan felújításra szorul, de a tér és az általa kínált lehetőségek a működésemhez elengedhetetlenek. A bútorfelújítás során sok mindenre kell figyelnem, és a műhely belső klímáját és a levegő páratartalmát is figyelembe kell vennem.

Megoldásom arra, hogy a beérkező csomagolási hulladék ne maradjon a nyakamon

Az épület nyílászáróinak és a szellőzés felújításának köszönhetően elárasztottak a csomagolóanyagok. Négy kültéri ajtó és 12 ablak került teljes cserére. Emellett hűtő-fűtő klíma és szellőztető rendszer felépítése következett. Ahogy újult meg a műhely és a kiállítóterem, illetve épült az egyedi kézműves bútorboltom egyre több beérkező csomagolási hulladék maradt a nyakamon. Ennek elszállíttatássáról még a nyitás elött kellett gondoskodnom, ezért rendeltem meg a Duna Recycling csomagolási hulladék elszállítását biztosító szolgáltatását. A kiérkező gyűjtőkamion pillanatok alatt mentesítette a területet a felgyűlt csomagolási hulladéktól, ezzel teljes egészében megoldva a felmerült problémámat.

Műanyaghulladék elszállítás és a folyamatos hulladékkezelés

Mivel folyamatos áru érkezésére számítottam így én egyéni szolgáltatások keretében megrendeltem a papír és műanyaghulladékgyűjtő konténerek bérleti lehetőségét és így folyamatossá vált a mit, hogyan gyűjtsek, és ki fogja elszállítani mindezt kérdése. A nyitó nap tavalyi évfordulója óta szembesültem mindazzal, hogy mekkora terhet róhatott volna rám ez a feladat és hogy a megrendelt szolgáltatás számomra hosszútávúvá fog válni.

Amikor minden feltétel adott az alkotáshoz

Szerencsésnek mondhatom magam, mert nagy kereslet van a munkám iránt és folyamatosan érkeznek a megrendelések. Egyéni vállalkozóként nincs aki helyettem csokorba fogja az elvégzendő feladatokat, viszont ha biztosítom a támogatói partneri körömet az garantálja a zavartalan működést. Innentől kezdve, nekem már nem akad gondom másra, csak arra, hogy a beérkező védettkorú szépséges relikviákat újra pompába öntsem. Aki azzal foglalkozhat amit szeret az jóformán nem dolgozik hanem alkot, teremt. Ez boldogság számomra és öröm az elégedett megrendelőnek is. Azt hiszem sikeresnek vallhatom magamat.