Hol és hogyan lehetséges profi iratmegsemmisítés?

Hol és hogyan lehetséges profi iratmegsemmisítés - dunarecycling.hu

Irataink végig kísérik életünket, a legféltettebb kincsünket, személyes, vagy céges adatainkat tartalmazzák. Ezért fontos a profi iratmegsemmisítés!

De hol és hogyan lehetséges profi iratmegsemmisítés?

Cégünk, a budapesti székhelyű Duna Recycling, negyedévszázados tapasztalattal, szakértő, profi munkatársakból álló csapattal és nemzetközi háttérként hamburgi anyavállalatának köszönhetően mindig a kor követelményeinek megfelelő, legmodernebb technikai eszközökkel rendelkezik ebben a kérdéskörben is. Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az iratmegsemmisítés tevékenységét maximális szakértelemmel, az iratokra garanciát vállalva, felsőfokon végezzük. A hozzánk beérkező minden iratról az irat megsemmisítés tényét kérő cég, magánszemély számára megtekinthető, hivatalos jegyzőkönyvet készítünk, a megsemmisítés tényéről számlát állítunk ki.

Iratmegsemmisítés szolgáltatásunkat igénybe vehetik:

Nyomdák, irodák, irodaházak, gazdálkodó szervezetek, önkormányzatok, iskolák, óvodák, üzletközpontok, kórházak, magánszemélyek.

Gondot jelent a megsemmisítésre ítélt iratok hozzánk történő eljuttatása? Erre is van megoldás!

Cégünk szállítási engedéllyel rendelkezik, így bérfuvarozás igénybevétele is lehetséges.

Továbbá, minden hozzánk forduló, már meglévő és még csak leendő partnerünk számára rendelkezésre áll papírtaxi szolgáltatásunk, mely évente több alkalommal is igénybe vehető.

Nálunk a fókusz a megrendelőn van, éppen ezért iratmegsemmisítés esetén is maximálisan figyelünk a hozzánk érkező és számunkra átadni kívánt iratanyagra.

Akár személyesen, akár megrendelés útján jutnak el hozzánk iratai, munkatársaink minden esetben az átvételt megelőzően, az Ön személyes jelenlétében ellenőrzik azt, hogy együtt bizonyosodjunk meg róla, az iratmegsemmisítés tényleg elvégezhető!

Iratmegsemmisítés esetén is az országban egyedülálló profi eszközökkel és módszerekkel dolgozunk!

Hiszen egyedülállóan cégünk rendelkezik a hulladékok – így az iratok – begyűjtéséhez és hasznosításához szükséges teljes ipari háttérrel, mint egy közel 11.000 m2-es saját telephellyel, hitelesített hídmérleggel, ipari bálázóval, nívós gépjárműparkkal.

Megrendelőként fontos tisztában lennie azzal a ténnyel is, hogy az iratmegsemmisítés folyamatát minden esetben nagy teljesítményű daráló géppel végezzük, közvetlenül a bálázás munkafolyamata előtt, ezzel is biztosítva, hogy személyes, vagy céges adatait tartalmazó okmányai, dokumentumai nem kerülnek illetéktelen személyek kezébe.

Szolgáltatásaink árait minden esetben, a rendeléshez tartozó szerződés megkötésekor, – tehát az iratok mennyiségét, minőségét is látva –, személyre szabottan határozzuk meg.

Csak Önön múlik, biztonságban akarja-e tudni személyes, vagy céges, de már nem fontos, selejtezhető iratainak sorsát.

Szakértő csapatunk mindenben áll rendelkezésére.

Bízza ránk magát, magánjellegű, vagy céges iratait, nem okozunk csalódást!