Iratmegsemmisítés profin

iratmegsemmisítés profin - dunarecycling.hu

Irataink, bizalmas adataink mindannyiunk számára legféltettebb kincseink. Éppen ezért az iratmegsemmisítés elengedhetetlen, nemes szolgálat.

Mottónk – „Hivatásunk a szívügyünk!”

Cégünk, a Duna Recycling a hamburgi székhelyű, több mint 100 éves múlttal rendelkező, 1907-ben alapított Ludwig Melosch Recycling leányvállalataként, a német precizitást elsajátítva és követve 1996-ban kezdte meg működését Magyarországon. Lelkes, mindenre elszánt profi kollektívánk azóta áll az iratmegsemmisítés (cégek, magánszemélyek bizalmas adatait, legféltettebb kincseit tartalmazó iratainak megsemmisítése) szolgálatában. Mint minden más hulladék gyűjtéssel, felvásárlással és újrahasznosítással kapcsolatos tevékenység, így az iratmegsemmisítés is, számunkra nem feladat, sokkal inkább nemes ügy, egy szívvel-lélekkel, elszántsággal, alázattal és profizmussal végzett szolgálat.

Ennek és nemzetközi hátterünknek egyaránt köszönhető, hogy ügyfeleink belénk fektetett bizalma és ügyfélkörünk a mai napig folyamatosan növekszik.

Hitvallásunk szerint az iratmegsemmisítés mesterségét profin, maximális odafigyeléssel, teljes elszántsággal lehet csak végezni.

Kezeink között a megsemmisítésre szánt, céges, vagy magán jellegű, de minden körülmények között bizalmas adatokat tartalmazó iratait biztos helyen tudhatja!

Minden, hozzánk érkező irat (érkezzen az személyesen, vagy cégünk által végzett bérfuvarozással, papírtaxi szolgáltatásunk igénybevételével), az igénybe vett iratmegsemmisítés szolgáltatásának végrehajtása előtt ellenőrzésen, jegyzőkönyvbe történő iktatáson esik át.

A jegyzőkönyv egyben a szerződés kiegészítő melléklete, visszaigazolás partnerünk számára, ami a szolgáltatás igénybevételétől a szolgáltatás befejezéséig tartalmazza hogy mikor, milyen általa kért irata került megsemmisítésre és milyen módon került végrehajtásra a kért iratmegsemmisítés.

Ahogy minden más hulladék begyűjtéséhez, újrahasznosításához kötődő tevékenységünket, az iratmegsemmisítés folyamatát is az országban egyedülálló módon, az ehhez szükséges teljes ipari háttérrel rendelkezve, mint egy 11.000 m2-es saját telephelyen, hitelesített hídmérleggel, ipari bálázóval, nívós gépjárműparkkal és kiváló szakemberekből álló kollektívával látjuk el.

Iratmegsemmisítés esetén a garancia egy percig sem kérdés, mint ahogyan a folyamat során a teljes megsemmisítés érdekében a nagy teljesítményű daráló gép használata sem.

A már lejárt és kiselejtezett iratokat a magyar és nemzetközi törvényeknek egyaránt megfelelő eljárással semmisítjük meg, az eljárás során ledarált papírhulladékot pedig újrahasznosítás céljából európai papírgyárakba szállítjuk.

Partnereink között üdvözölhetünk nyomdákat, irodákat, irodaházakat, gazdálkodó szervezeteket, önkormányzatokat, iskolákat, óvodákat, üzletközpontokat, kórházakat, magánszemélyeket, bárkit, akinek ebben a kérdéskörben segítségre, tanácsra van szüksége.

Magára ismert?

Fontos Önnek magán, vagy céges jellegű, de már nem érvényes iratainak biztonsága?

Keressen minket, segítünk!