Miért fontos a műanyag hulladék felvásárlás?

Miért fontos a műanyag hulladék felvásárlás - dunarecycling.hu

A környezetszennyezés, és ebből kifolyólag a műanyag hulladék felvásárlás is mindennapi életünk szerves része, nélkülözhetetlen tényezője.

Miért fontos, hol és hogyan lehetséges a műanyag hulladék felvásárlás?

Napjainkban – bár abban, hogy a szemetet kijelölt helyen és szelektív módon gyűjtsük, még van hová fejlődnünk –, egyre nagyobb hangsúly kerül a környezetszennyezés mérséklésének kérdésére. Ezt nagy mértékben indokolttá teszi a túlzott műanyag hulladék – így a fólia és PET palack használata –, mely háztartásaink és a műanyag hulladék felvásárlás két legjelentősebb alkotó eleme. Cégünk, a Duna Recycling papírfelvásárlás és hulladék papír átvétel mellett műanyag hulladék felvásárlás tekintetében is 25 éves tapasztalattal, hamburgi anyavállalatunknak köszönhetően képzett szakemberekkel és maximálisan tökéletes minőséget biztosító nemzetközi háttérrel rendelkezik. Fontos azonban tudni, hogy műanyag hulladék felvásárlás esetén kizárólag PET palack és fólia átvételét vállaljuk, élelmiszerrel illetve építőipari anyaggal szennyezett hulladékokat nem áll módunkban átvenni!

Nedvesség- és idegen anyag tartalom után levonást érvényesítünk. Hasznosításra alkalmatlan anyagot sem veszünk át.

Minden tevékenységünkhöz – így műanyag hulladék felvásárlás esetén is – rendelkezünk szállítási engedéllyel, melynek köszönhetően számunkra a bérfuvarozás sem lehetetlen.

Cégünk esetében a pontosság, precizitás, maximális odafigyelés nem kérdés, sokkal inkább alap követelmény.

Partnereink között megtalálhatóak nyomdák, irodák, irodaházak, gazdálkodó szervezetek, önkormányzatok, iskolák, óvodák, üzletközpontok, kórházak, magánszemélyek egyaránt. Elmondhatjuk tehát, hogy szolgáltatásainkat igénybe vevő szerződéses partnerkörünk széles skálán mozog.

Legyen szó tehát bármilyen hulladék felvásárlásáról (beleértve a műanyag hulladék felvásárlás lehetőségét is) velünk biztosan jól jár, tevékenységünkre a hozzánk érkező megkereséstől a folyamat lezárásáig minden partnerünk esetén teljeskörű és mindenre kiterjedő garanciát vállalunk. A megkereséstől a folyamat lezárásáig minden, a folyamat részét képező tevékenységünket jegyzőkönyvben rögzítünk.

A kiváló szakemberekből álló csapat mellett, rendelkezünk a hulladékok begyűjtéséhez és hasznosításához szükséges teljes ipari háttérrel, úgymint egy közel 11.000 m2-es saját telephellyel, hitelesített hídmérleggel, ipari bálázóval, nívós gépjárműparkkal. Nálunk tehát minden feltétel adott a műanyag hulladék felvásárlás maximális biztonságban történő folyamatának végrehajtásához.

Nagy mennyiségű felesleges műanyag hulladékkal rendelkezik és szeretné annak feldolgozását, újrahasznosítását nemzetközi háttérrel rendelkező profi csapatra bízni?

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, legyen a partnerünk! Műanyag hulladék felvásárlás esetén is állunk rendelkezésére!