Miert olyan fontos az iratmegsemmisites - dunarecycling.hu

Vigyázok a saját és ügyfeleim adataira is

Számomra mindig is kiemelt fontosságú volt az, hogy a saját adataim biztonságban legyenek. Építőipari kivitelező vállalkozóként természetesen az ügyfelem érzékeny személyes adatait is nagy körültekintéssel kezelem. A néhány éve életbe lépett GDPR szabályozásnak is igyekszem mindenben megfelelni, így rendszeres időközönként átválogatjuk a kollégák segítségével a papíralapú dokumentumokat is, és amire már nincs szükségünk, és nem kell tovább megőriznünk, azt megsemmisítjük.
Egy ideig megbirkóztunk ezzel a feladattal házon belül, de egy idő után a cég fejlődésével akkora mennyiség halmozódott fel két szanálás között, hogy ezt már nem tudtuk kezelni a kis házi iratmegsemmisítőnkkel, ami apróra szeleteli a papírt. Túl sok időt vett volna el az érdemi munkavégzéstől ez a tevékenység, ezért elkezdtem keresni más megoldást az iratmegsemmisítés lebonyolításához.

Iratmegsemmisítés a Duna Recycling segítségével

Az iratmegsemmisítés nem csak az adatvédelem és a bizalmas információk védelme miatt fontos. Egyes dokumentumokon szerepelhetnek olyan személyes adatok, üzleti titkok vagy más érzékeny információk, amelyek illetéktelen kezekbe kerülve jelentős károkat okozhatnak. Annak érdekében, hogy ezeket a kellemetlenségeket elkerülhessük, felvettük a kapcsolatot a Duna Recycling-gal.
Iratmegsemmisítés szolgáltatásuk kiválóan megfelelt az elvárásainknak. Biztonságos és hatékony módszereik garantálják, hogy a rájuk bízott iratok, és dokumentumok, az azokon szereplő adatokkal együtt teljesen megsemmisüljenek. Ráadásul még a környezetbarát, fenntarthatóbb élethez is hozzájárulunk azzal, hogy ők intézik ezt helyettünk, hiszen a náluk megsemmisített papírból, újrapapírt készítenek.

Adatbiztonság és környezetvédelem

Az iratmegsemmisítés számunkra már nem csupán az adatok fizikai megsemmisítéséről szól, hanem az adatbiztonság és a környezetvédelem harmonikus egyensúlyáról is. A Duna Recycling úgy semmisíti meg ezeket a papírokat, hogy egyúttal csökkenti is a lerakókra kerülő hulladék mennyiségét. Így az ő tevékenységüknek köszönhetően, tulajdonképpen mi is támogatjuk a fenntarthatóságot.
A tudat, hogy ez a rengeteg érzékeny adat, amely a munkánk kapcsán a kezünkbe kerül megfelelően megsemmisül, amikor eljön az iratmegsemmisítés ideje, nyugalmat ad nekünk, és az ügyfeleink, üzleti partnereink számára is. Összefoglalva: nagyon örülünk és elégedettek vagyunk ezzel az együttműködéssel.