Papírhulladék felvásárlás a digitalizáció kora ellenére

Papírhulladék felvásárlás a digitalizáció kora ellenére - dunarecycling.hu

A papír és a papírhulladék felvásárlás a digitalizáció kora ellenére is végigkíséri egész életünket. Hiszen mindannyian tanultunk írni, olvasni.

Papírhulladék felvásárlás a digitalizáció korában

Cégünk, A Duna Recycling, az 1907-ben alapított hamburgi székhelyű – tehát több mint 100 éves múlttal rendelkező -, Európa szerte prosperálóan működő Ludwig Melosch Recycling anyavállalat Magyarországi leányvállalataként 1996-ban kezdte meg működését.

Ez a tény is azt hivatott alátámasztani, hogy minden tevékenységünkben – így papírhulladék felvásárlás esetén is – maximálisan követjük a német precizitást, a legújabb nemzetközi trendeket, fejlesztéseket. Kollektívánkban folyamatos a nemzetközileg is elismert, környezetvédelmi célokat szolgáló képzések általi megújulás.

Legfontosabb és legjellemzőbb tevékenységünk a Budapesten és vonzáskörzetében fellelhető ipari és kereskedelmi szegmensek hulladékmentesítése, de aktívan kivesszük a részünket iskolai papírgyűjtés esetén is.

Élelmiszerrel, illetve építőipari anyaggal szennyezett hulladékokat semmilyen hulladék, így papírhulladék felvásárlás esetén sem áll módunkban átvenni!

Tevékenységi körünk a papírhulladék felvásárlás folyamatával indul és célja a hozzánk érkező hulladék újrahasznosítása, melynek egyenes következménye, hogy hasznosításra alkalmatlan anyagot sem vehetünk át.

A papírhulladék felvásárlás és újrahasznosítás folyamatáról minden esetben jegyzőkönyvet állítunk ki, mely megrendelőink részére igazolásként is szolgál.

Igény szerint bérfuvarozást is vállalunk, szállítási engedéllyel.

Papírtaxi szolgáltatásunkat megrendelőink évente több alkalommal is igénybe vehetik.

A szolgáltatás keretei között elsősorban irodai és fénymásoló papírokat gyűjtünk be az erre speciálisan kialakított zárható dobozainkban.

Kisebb cégek, magánszemélyek esetén a papírhulladék felvásárlás telephelyünkön is megvalósítható, ám a hozzánk érkező hulladékot az átvételt igazoló jegyzőkönyv kiállítása előtt munkatársaink minden esetben ellenőrzik, ezért – főleg csomagolási hulladék esetén – érdemes előre egyeztetett időpontban érkezni.

A papírhulladék felvásárlás és egyéb úton hozzánk érkező hulladékok begyűjtéséhez és hasznosításához teljes ipari háttérrel – közel 11.000 m2-es saját telephellyel, hitelesített hídmérleggel, ipari bálázóval, nívós gépjárműparkkal és kiváló szakemberekből álló csapattal – rendelkezünk.

Partnereink között nyomdákat, irodákat, irodaházakat, gazdálkodó szervezeteket, önkormányzatokat, iskolákat, óvodákat, üzletközpontokat, kórházakat, magánszemélyeket egyaránt üdvözölhetünk. Rendelkezésére állunk bárkinek, aki papírhulladék felvásárlás esetén, vagy egyéb hulladékokkal kapcsolatos kérdéseivel bizalmába fogad minket. Mert számunkra a hulladék gyűjtés, felvásárlás és újrahasznosítás nem csupán kötelesség, sokkal inkább környezetünk védelmének szolgálatában álló nemes ügy!

Keressen minket bizalommal, legyen a partnerünk egy tisztább, élhetőbb környezet megteremtésének kialakításában! Gyümölcsöző, több éves tapasztalaton alapuló együttműködést ajánlunk Önnek!