Papírhulladék felvásárlás igényre szabottan

Papirhulladék felvásárlás igényre szabottan - dunarecycling.hu

A papír, szinte életünk egészének meghatározó eszköze. Ebből kifolyólag a papírhulladék felvásárlás lehetősége is nélkülözhetetlen kérdés.

Ez jellemez minket, a német tulajdonú leányvállalatot, a budapesti székhellyel rendelkező Duna Recyclinget. 25 éves szakmai tapasztalatunk, profi csapatunk és a hátterünket koordináló anyavállalatunk által biztosított professzionális eszközeink minden tekintetben és feladatkörben – így papírhulladék felvásárlás területén is – garanciát jelentenek elvégzett munkánk minőségére.

Szerződéses partnereink köre rendkívül széles skálán mozog. Legyen szó nyomdáról, irodáról, irodaházról, gazdálkodó szervezetről, önkormányzatról, iskoláról, óvodáról, üzletközpontról, kórházról, magánszemélyről, ránk papírhulladék felvásárlás tekintetében is számíthat.

A megkeresés pillanatától jelen vagyunk, koordináljuk minden hozzánk forduló, szerződéssel rendelkező partnerünk tevékenységét, szakmai tanácsokkal és eszközökkel látunk el mindenkit annak érdekében, hogy a papírhulladék felvásárlás folyamata élmény legyen.

Mi nem pusztán beszélünk a szelektív hulladékgyűjtés fogalmáról, de partnereinkkel közösen meg is valósítjuk azt!

Éppen ezért papírhulladék felvásárlás tekintetében is körültekintőek vagyunk, kizárólag szelektíven gyűjtött papírhulladék átvételét vállaljuk. A szelektív gyűjtéshez igény esetén a szakmai tanácsok, személyes jelenlét mellett a konténerek kihelyezését is biztosítjuk. Nálunk, velünk, általunk tehát szelektív hulladékgyűjtés tekintetében és kérdésében minden lehetséges!

Tisztában vagyunk azzal a ténnyel, hogy a papírhulladék jelentős része csomagolási hulladék, tehát vállalkozások birtokában van. De nem felejthetjük el azt sem, hogy a természettudatos nevelést és vele a szelektív hulladékgyűjtést a legkisebb korban kell elkezdeni. Ez az, amiért évek óta segítjük az iskolákat a hulladékpapír gyűjtésében.

Az újság, magazin, szórólap, irodai papírok gyűjtéséhez 25 m3-es konténereket, kisebb mennyiség esetén 1.1 m3-es gyűjtőedényzetet biztosítunk.

Áraink mennyiségtől és távolságtól függően változnak. A konténerek kihelyezése és cseréje díjmentes.

Az általunk begyűjtött papírhulladék 100%-ban újrafelhasználásra kerül.

Történjen a papírhulladék felvásárlás iskolai papírgyűjtés, vagy kereskedelmi egységek hulladékmentesítése által, az elszámolás minden esetben hivatalos mérlegjegyek alapján biztosított. Az iskolai papírgyűjtés során történő papírhulladék felvásárlás esetén a kifizetés készpénzes, amire az intézményben, vagy telephelyünkön kerül sor. Kérésre a teljes folyamatot jegyzőkönyvbe vesszük, azt az átvétel folyamatának lezárásakor megrendelőnk rendelkezésére bocsájtjuk.

Papírhulladék felvásárlás során a szállításban is partnereink partnerei vagyunk. Azt bérfuvarozási engedéllyel, papírtaxi szolgáltatásunk igénybevételének lehetőségével segítjük.

Felkeltettük érdeklődését?

Keressen minket bizalommal, legyen a partnerünk! Számíthat ránk!